Cindy

 

‘Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ACT’

Eerst moet ik me anders gaan voelen…

Eerst moet ik af van mijn negatieve gedachtepatronen…

Dan pas kan ik stappen maken en/of echt gelukkig zijn…

 

Herkenbaar?

 

Voor ik in aanraking kwam met ACT was ik – net als jij waarschijnlijk – altijd bezig met het veranderen en verbeteren van mezelf…

 

  • – Negatieve gedachten vervangen door positieve…
  • – Lastige emoties transformeren tot meer positieve…
  • – Mijn gedrag veranderen d.m.v. wilskracht…

 

Het bleek een never-ending-story die persoonlijke ontwikkeling van mij;-)
Was het effectief?  Ja, zeker wel, maar het kostte veel energie… En steeds kwamen mijn oude patronen – zij het steeds in een andere vorm – weer terug…. Waarna ik nog harder moest werken…

 

Accepteren

Toen ik in 2014 kennismaakte met ACT ging er een wereld voor me open… Ik stopte met veranderen en ging mezelf – inclusief mijn innerlijke demonen – diepgaand accepteren met als resultaat dat ik een rustiger en meer tevreden mens ben geworden.

Sinds ik act praktiseer voel ik me vrijer. Ik sta luchtiger in het leven en neem mezelf en mijn gedachten minder serieus. Daarnaast heb ik meer energie en ben ik meer gefocust omdat ik leef vanuit mijn kernwaarden.

 

Mijn Missie

ACT is de meest diepgaande methodiek die ik tot nu toe ben tegengekomen. Het geeft antwoord op zingevingsvraagstukken zonder zweverig te worden. Leert je dealen met je emoties. En laat zich gemakkelijk integreren in een druk westers leven.

Het is daarom mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze bijzondere methodiek… En aangezien e-learning leren laagdrempelig maakt was het lanceren van dit online platform een natuurlijke en logische vervolgstap!

 

Opleidingen

– Hypno-Psychotherapie (4 jaar) 2004 – Atma Instituut
– Innerlijk-kind Therapeut 2006 – Academie Hypnos
– EMDR Therapeut 2008 – BIVT
– Mindfulness Trainer 2010 – BIVT
– ACT Therapeut 2015 – See True
– Compassie Trainer 2018 – Centrum voor Mindfulness Amsterdam

Sinds 2004 voer ik een eigen praktijk in Breda.

Als therapeut ben ik via mijn beroepsvereniging NBVH ook geregistreerd bij geschillencommissie SCAG en tuchtrechtregister RBCZ. Verder volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen en neem ik regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten.


 

Individuele ACT Therapie

mogelijk in Breda